Aldtsjerk Foarút heeft de gewenste 23 woningen

28 05 2020

Donderdagavond 28 mei jl. heeft de gemeenteraad unaniem besloten om Aldtsjerk de zo gewenste 23 woningen toe te kennen. Dit maakt ons ongelooflijk blij.

Hoe gezond is een ei? Smartfoods: Een ei maakt je lichaam blij ...

Het bestuur van Aldtsjerk Foarút

 

Het heeft wel iets van ons uithoudingsvermogen gevraagd, maar dat hindert niet, en het impliceert ook dat we het als dorp echt graag willen. Wij willen over 10-20 jaren nog steeds een mooi levendig dorp zijn met een Feinteboun en een goede basisschool.

 

Is het nu klaar en kunnen we achterover leunen? Nee, zeker niet. We moeten nu de uitvoering van het plan in werking zetten. En dan gaat het uiteraard niet alleen over de woningen, maar over het hele plan.

 

We gaan nu verder praten met partijen die het plan mogelijk kunnen maken, om te beginnen de landeigenaar, een ontwikkelende bouwer en de gemeente. Voor de aanvraag van vergunningen moeten de laatste onderzoeken worden gedaan en een aantal worden geactualiseerd.  

 

We zullen de komende tijd via deze website informatie delen en - indien nodig - Aldtsjerksters om hulp of expertise vragen. We zijn nog niet zover dat we concreet kavels te koop kunnen aanbieden, maar uiteraard kunnen jullie wel jullie belangstelling tonen via het contactformulier.

Aldtsjerk, het dorp

 

Beelden van Aldtsjerk

 

De plannen

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking over deze site? Gebruik dan het onderstaande mailformulier.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Type hier de bovenstaande code over. Geen hoofdletters.