Nieuws

04 09 2020
Wij ontvangen wekelijks vragen van belangstellenden over procedures, kavelprijzen, woonmogelijkheden enzovoort! Wij zijn blij met zoveel enthousiasme voor Aldtsjerk Foarút.
23 06 2020
Sinds de Gemeenteraad unaniem heeft besloten de 23 woningen aan Aldtsjerk toe te kennen, ontvangen wij veel aanmeldingen en vragen van nieuwe belangstellenden voor een kavel. Wij zijn blij met deze animo, want dat geeft wederom aan dat mensen graag willen wonen in het nieuwe plan!
28 05 2020

Donderdagavond 28 mei jl. heeft de gemeenteraad unaniem besloten om Aldtsjerk de zo gewenste 23 woningen toe te kennen. Dit maakt ons ongelooflijk blij.

Hoe gezond is een ei? Smartfoods: Een ei maakt je lichaam blij ...

Het bestuur van Aldtsjerk Foarút

 

Het heeft wel iets van ons uithoudingsvermogen gevraagd, maar dat hindert niet, en het impliceert ook dat we het als dorp echt graag willen. Wij willen over 10-20 jaren nog steeds een mooi levendig dorp zijn met een Feinteboun en een goede basisschool.

 

20 05 2020
De gemeenteraad van de gemeente Tytsjersteradiel neemt 28 mei a.s. een defintief besluit over het toekennen van 23 woningcontingenten aan het plan Aldtsjerk Foarút.
20 05 2020

De gemeenteraad heeft 19 mei jl het plan Aldtsjerk Foarút besproken en ingestemd met een voorlopige besluitvorming voor het toekennen van 23 woningen.

 

Aldtsjerk, het dorp

 

Beelden van Aldtsjerk

 

De plannen

 

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, suggestie of opmerking over deze site? Gebruik dan het onderstaande mailformulier.
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)

Type hier de bovenstaande code over. Geen hoofdletters.